Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in
boljše delovanje strani. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Hotel dom Utrip Prvine

Hotel DOM UTRIP Prvine leži na 912m nadmorske višine, sredi gozdov pod Čemšeniško planino. Imajo svoje lastno zajetje žive vode, v neposredni okolici je izmerjenih šestnajst energijskih točk, ki pomagajo pri boljšemu počutju in zdravljenju različnih bolezni, njihovo osnovno poslanstvo pa je vračanje človeka k naravi, v mir. Masaže, savne, predvsem pa izobraževalne delavnice in delavnice za osebnostno rast, s katerimi pomagamo ljudem v njihovem vsakodnevnem hitenju in iskanju nečesa več.

Zase pravijo da,...

Mi nismo le hotel, čeprav imamo 8 dvoposteljnih, 8 triposteljnih in 6 štiriposteljstnih mavričnih sob. Mi nismo le prostor, kjer se lahko odvijajo konferenčne storitve, delavnice in seminarji. Mi nismo le wellness in nismo le še eni ponudniki zdrave prehrane. Mi smo vse to in še več. Zaradi našega celostnega pristopa k človeku in umeščenosti v čudovito naravno okolje, skrbimo za dušo, duha in telo.

Našli boste svoj notranji mir, ki je edino zagotovilo, da vam vsakdan ne bo pretežak. Odšli boste bogatejši in zadovoljni, da ste storili nekaj zase. Samo polni nove energije boste lahko svojo radost delili z drugimi, v družini ali na delovnem mestu

Več informacij najdete na spletni strani www.hotel-utrip.si

Foto galerija

Hotel dom Utrip Prvine
Dobrljevo 22 , 1413 Čemšenik
+386 (0)41 037 503, +386 (0)3 56 77 246, +386 (0)41 615 182
info@hotel-utrip.si
Uradna spletna stran

« Hoteli in gostišča

Interaktivni zemljevid Zasavja

Poiščite nekatere najbolj zanimive lokacije v Zasavju.