Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in
boljše delovanje strani. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
12 februar 2013

Metamorfoze

Čas je za preobrazbe! Pridruži se!

Vabimo vse mlade, da se nam pridružijo in postanejo aktivni del vsebin, ki jih bomo odpirali v okviru projekta Metamorfoze. Trajnostni razvoj, samooskrba s hrano, eko-izleti, delavnice permakulture in vrtnarjenja, podjetništvo in turizem, predstavitve dobrih praks, pogovorni in filmski večer, publikacija Metamorfoze, študijski obisk partnerske organizacije s Portugalske. Na rednih srečanjih boš imel priložnost, da soustvarjaš vsebine programa, uresničuješ svoje ideje, pridobivaš nova znanja in spoznavaš primere dobre prakse.

V torek, 12.2.2013 ob 18:00 ste vljudno vabljeni v Mladinski center Zagorje ob Savi, na uradno predstavitev projekta Metamorfoze – nov začetek.

Projekt Metamorfoze je transnacionalna mladinska pobuda Mladinskega centra Zagorje ob Savi in partnerske organizacije Associação Transumância e Natureza s Portugalske, ki jo podpira evropski program Mladi v akciji.

Projekt Metamorfoze želi razviti in oblikovati prijazno okolje za mlade iz Slovenije in Portugalske, ki jih vzpodbuja prevzemanja odgovornosti in pobudništva za trajnostni razvoj ter sodelovanje pri dogodkih, ki oblikujejo družbo in prihodnje generacije v regiji. Krepi odgovornost, da zanamcem zapustimo okolje v boljšem stanju, kot je danes. S podporo in združevanjem prispeva k ozaveščanju in izobraževanju mladih iz sodelujočih skupnosti s področij, ki temeljijo na trajnostnem razvoju.

Mladinski center Zagorje
Cesta 9. avgusta 48, 1410 Zagorje ob Savi
+386 (0)40 699 097, +386 (0)5 97 32 032
info@mczos.si
Uradna spletna stran

« Prireditve

Interaktivni zemljevid Zasavja

Poiščite nekatere najbolj zanimive lokacije v Zasavju.