Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in
boljše delovanje strani. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
15 junij 2013

Prijetno zeliščarsko druženje na Kalu!

Pozdravljeni,

končno bodo v vsej svoji lepoti zažarele tudi zeliščne in aromatične rastline, potrebujejo le še nekaj toplih sončnih žarkov, ki jih bodo prinesli naslednji dnevi.

Tokrat vas vabim na prijetno zeliščarsko druženje na Kal!

Po planini bomo nabirali zelišča, se pogovorili o pravilnem nabiranju in sušenju ter seveda o zdravilnih učinkovinah v zeliščih. Po sprehodu nam bo ga. Slavi pripravila okrepčilno zeliščno malico, potem pa bomo predstavili še zeliščni vrt Cvetka ter izdelali zeliščno mazilo. Izvedeli boste uporabne stvari o zdravilnih rastlinah, ki rastejo v našem okolju in jih lahko sami nabiramo in predelamo. Naučili se bomo izdelati zeliščno mazilo, ki ga boste lahko odnesli domov.

Delavnica bo potekala v soboto, 15.6.2013. Dobimo se ob 10.00 uri v koči na Kalu. Vodila jo bom Katarina Kovačič, dipl. bioteh.(UN).

Vabljeni vsi, ki vas tematika zanima, sprehod bo potekal po Kalski planini in ne bo naporen.

Cena delavnice znaša 13€ in vključuje predstavitev zelišč na terenu, malico in mazilo, ki ga izdelamo in ga udeleženci lahko odnesejo domov. Delavnica bo trajala 2,5 do 3 ure.

Več informacij najdete v priponki, za vsa vprašanja smo vam na voljo na tel.št.:041 805 937 ali e-mail naslovu:zelisca.cvetka@gmail.com.

Lep dan.

Priponke

vabilo kal15.6.2013-1.pdf PDF datoteka (0 Bytes)
Zeliščni vrt Cvetka
Čeče del 84, 1430 Hrastnik
+386 (0)41 805 937
zelisca.cvetka@gmail.com
Uradna spletna stran

« Prireditve

Interaktivni zemljevid Zasavja

Poiščite nekatere najbolj zanimive lokacije v Zasavju.