Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in
boljše delovanje strani. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Z orožjem v rokah

Podatki programa
28,80 € na osebo (cenik dodatne ponudbe je v brošuri)
Primerno za vse starosne skupine, ki pa zberejo scenarij glede na svoje fizične zmožnosti.
Igre potekajo skozi vse leto.
Pred začetkom igre vsak igralec podpiše izjavo, da sam odgovarja za morebitne poškodbe.
V primeru premajhnih taktičnih znanj lahko ekipam pomaga tudi inštruktor.

Strelski spopadi

Streljanje je lahko neškodljiva in zabavna igra, kadar pravo orožje zamenjajo igračke, smrtonosne izstrelke plastične kroglice, sovražnike pa prijatelji. Airsoft je šport, ki posnema prave vojaške operacije in akcije, cilj pa je premagati nasprotno ekipo.

Strelski obračuni se dogajajo na Neži v Trbovljah, v bližini tamkajšnjega strelišča. Igre potekajo po vnaprej pripravljenih scenarijih, vsaka ekipa pa pred dvobojem dobi zemljevid, da se lažje orientira na bojišču, ter načrt in cilje akcije. Akcije so za udeležence taktični in fizično različno zahtevne, lahko pa si naročite tudi scenarij po lastnih željah.

Scenarij Zastava                                                                              Pri igri je treba osvojiti nasprotnikovo zastavo oziroma določeno točko. Fizično nezahteven scenarij, saj se že z malo pešačenja po ne zelo razgibanem terenu doseže točka spopada. Preprost scenarij in enostavna pravila ne zahtevajo veliko taktičnega znanja.

Scenarij Pohod
S pomočjo kompasa in karte se morate znajti na neznanem terenu. Gre za lažji orientacijski pohod po razgibanem terenu skozi gozd in po travniku. Cilj ekipe je po pravi poti priti do določenega cilja, kar skuša nasprotnik preprečiti z različnimi zasedami. Zahteva precej taktičnega znanja, ko pride do stika z nasprotno ekipo, zahtevnejša so tudi pravila igre.

Scenarij Vse tri
Na določenem poligonu so tri strateške točke, ki jih je treba osvojiti in čim dlje časa obdržati, saj zmaga tista ekipa, ki je dlje njihov gospodar. Scenarij zahteva več fizične pripravljenosti zaradi nenehnega spreminjanja položajev, postavljanje dobre obrambe in napada zahteva več taktičnega znanja, zahtevnejša so tudi pravila.

Scenarij Talec
Postavljeni ste v vlogo posebne vojaške enote, ki rešuje zajetega talca. Teren je zelo razgiban, zato je potrebna boljša fizična pripravljenost. Isto velja za taktično pripravljenost, saj gre za zahteven vojaški scenarij s podrobnimi navodili in zahtevnimi pravili.

Scenarij po naročilu
Scenarij lahko oblikujejo tudi po vaših željah; navodila, zahtevnost, posebne želje. V primeru zelo zahtevnih scenarijev si organizatorji pridržujejo pravico do dodatka na osnovno ceno.

Priponke

e_airsoft_e.pdf PDF datoteka (0 Bytes)

Foto galerija

« Pustolovsko Zasavje

Interaktivni zemljevid Zasavja

Poiščite nekatere najbolj zanimive lokacije v Zasavju.