Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in
boljše delovanje strani. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
02 februar 2013

ROM-POM-PON

2. febraurja 2013 se dobimo na Dolu pri Hrastniku, v dvorani Dolanka, saj ŠKD Feniks v sodelovanju s Cheerleading zvezo Slovenije že 7. leto po vrsti organizira Mednarodno prvenstvo cheerleading in cheer plesnih skupin- Rom pom pon prvenstvo 2013.

Pričakujemo več kot 20 društev in več kot 600 tekmovalcev ter več kot 1000 gledalcev. Tekmovalci se bodo pomerili v hudi konkurenci, domače skupine Miške, Miškolinke in Zverinice pa bodo branile izvrstne rezultate iz preteklih let.

Tako kot vsako leto bo poskrbljeno za nepozaben plesni spektakel, ki ga ne smete zamuditi. Plesne in navijaške točke polne energije, utrjenih plesnih korakov, skokov, piruet, metov v višino ter ostalih trikov bodo zadovoljile še tako zahtevnega gledalca.

Za tekmovalce in gledalce organiziramo tudi kreativne delavnice in srečelov,  tako da nikomur ne bo dolgčas. Seveda pa tudi letos ne bo manjkalo tekmovanje navijaških skupin v metu plesalk  v višino ter vrtenju piruete.

Pričetek je predviden ob 11.00. uri, sproti pa vas bomo obveščali na spletni strani www. skdfeniks.si in na facebook strani Zverinice in Miške.

Pridite, ne bo vam žal! Več nas bo, bolj bo veselo! :)

Foto galerija

« Prireditve

Interaktivni zemljevid Zasavja

Poiščite nekatere najbolj zanimive lokacije v Zasavju.