Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in
boljše delovanje strani. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
24 januar 2013

Sejem Alpe Adria: Turizem in prosti čas 2013

Zasavje se je od 24. 1. 2013 do 27. 1. 2013 v sklopu blagovne znamke V 3 krasne že drugič predstavilo na mednarodnem turističnem sejmu Alpe – Adria: Turizem in prosti čas. Letošnji temi predstavitve sta bila šport in kulinarika.

K sodelovanju smo povabili prek 100 različnih turističnih ponudnikov iz Zasavja: turistična, planinska ter športna društva, gostišča, turistične kmetije, spominkarji, lokalni turistični vodniki, ponudniki nastanitev ter ostali, ki na kakršen koli način prispevajo k razvoju turistične ponudbe v Zasavju. Povabilu se je odzvalo 22 ponudnikov; večina teh je prišla v ekipi. Na »zasavski« stojnici se je tako v štirih dneh zvrstilo prek 60 ljudi. Vsak od njih je prejel majčko V 3 krasne, kuharji pa so dobili še predpasnik.

Obiskovalci sejma so na naši stojnici lahko prejeli različne brošure, zloženke, zemljevide, balone, CD-je, kulije, itd. Letošnja novost je bila tudi nagradna igra, kjer so morali obiskovalci odgovoriti na nagradno vprašanje povezano z Zasavjem. Največ zanimanja s strani obiskovalcev je bilo za pohodniške in kolesarske poti ter za ogled rudnika.

Program sejma smo oblikovali tako, da je bil ves čas sejma na naši stojnici vsaj 1 ponudnik s hrano, za glasbo in dobro vzdušje pa so poskrbeli Vlado Poredoš in ekipa, Perkmandeljc, harmonikaš in ostali. Za organizacijo sejma smo dobili tudi veliko pohval tako s strani obiskovalcev kot tudi s strani predstavnikov različnih institucij in podjetij. Navezali smo veliko novih stikov ter prejeli tudi nekaj ponudb za sodelovanje.

Z organizacijo sejma smo se predstavili na radiu, v časopisu in na internetu. Na samem sejmu pa smo predstavili tudi na tiskovni konferenci z naslovom: Vabljeni V 3 krasne – predstavitev turistične ponudbe Zasavja.

Priponke

e-plakat_nagrade_print.pdf PDF datoteka (0 Bytes)
Program sejma AA 2013.pdf PDF datoteka (0 Bytes)

Foto galerija

« Prireditve

Interaktivni zemljevid Zasavja

Poiščite nekatere najbolj zanimive lokacije v Zasavju.