Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in
boljše delovanje strani. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
21 april 2013

Sejem NATURO: Gornja Radgona

Zasavje se bo med 19. in. 21. aprilom 2013 s svojo turistično ponudbo, vključeno v blagovno znamko v 3 krasne, predstavilo na 2. mednarodnem turističnem sejmu Naturo – Aktivnosti in oddih v naravi v Gornji Radgoni. Glavna sejemska poudarka sta aktivni oddih in preživljanje prostega časa v naravi, kjer je ponudba Zasavja, čeprav še premalo znana, zelo zanimiva in vse bogatejša.

Regionalni center za razvoj in Zasavska turistična organizacija sta v sodelovanju s številnimi društvi in turističnimi ponudniki pripravila pester program. Med ponudniki nočitev in hrane se bosta predstavila Gostilna s prenočišči Pri Vidrgarju in mladinski hotel Trbovlje, ponudnike podeželja pa bo zastopal Zeliščni vrt Cvetka. Najbolj številčni bodo ponudniki aktivnega preživljanja prostega časa: pohodništvo iz izlete v Zasavju bo predstavilo Planinsko društvo Zagorje ob Savi, ljubitelje kolesarstva pa bo v Zasavje vabilo Kolesarsko društvo Partizan Trbovlje. Bolj adrenalinsko razpoloženim bo Brodarsko društvo Steklarna Hrastnik ponudilo šolo kajaka, društvo Savski gusarji spust z raftom po Savi, Rene Vozelj pa paintball v Zasavju.

Zasavska turistična organizacija ZaTO bo poskrbela za bogat spremljevalni program, kjer bodo imeli glavne vloge glasbenik Vlado Poredoš in turistična vodička Špela Ulaga, različne degustacije, prodaja zasavskih spominkov, nagradne igre in še marsikdo ter marsikaj.

Več o nagradni igri in njenih pravilih si lahko preberete v priponki.

Priponke

Naturo2013 (2).pdf PDF datoteka (0 Bytes)
PROGRAM Pomurski sejem NATURO_2013.pdf PDF datoteka (0 Bytes)
A2 Naturo 2013.pdf PDF datoteka (0 Bytes)
PRAVILNIK_NAGRADNA IGRA.pdf PDF datoteka (0 Bytes)

« Prireditve

Interaktivni zemljevid Zasavja

Poiščite nekatere najbolj zanimive lokacije v Zasavju.